Виконавчий комітет вирішив боротись з несанкціонованою торгівлею у селі Гірському

…шляхом встановлення попереджувальних дорожніх знаків. Таке рішення було прийнято на засіданні виконавчого комітету Миколаївської міської ради. Староста села Катерина Дудич звернулась з проханням встановити пішохідну зону та знаку обмеження дорожнього руху по вул. Козловського, а саме: інформаційно-вказівного дорожнього знаку 5.33 «Пішохідна зона» та знаку 3.1 «Рух заборонено». Час дії дорожнього знаку: субота з 7.00 до 13.00. Зона дії: вул.Козловського від будинку №76 до перетину вул.Дрогобицька-вул.Криницька.
Як повідомляє пані Дудич: «В суботу в Гірському проходить стихійна торгівля. Аби уникнути дорожньо-транспортних пригод, потрібно обмежити рух автівок на цей час».
В свою чергу міський голова Андрій Щебель зазначив, що до нього зверталися підприємці з Гірського з проблемою неконкурентних умов ведення торгівлі через наплив стихійних продавців під час щотижневого базару у Гірському. Несанкціонована торгівля завдає чималих збитків місцевим підприємцям.
«Щотижня на базар у Гірському приїжджають продавці, які ведуть несанкціоновану торгівлю та реалізовують свій товар. Це створює неконкурентні умови для підприємців, які справно сплачують всі податки», – зауважив пан Щебель та додав, що встановлення знаку обмеження руху – це своєрідний перший крок до вирішення проблем з несанкціонованої торгівлею у Гірському.
Назарій Ольшанський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *