Малик Василь – новий головний тренер ФК “Миколаїв

Василь Малик, новий тренер ФК “Миколаїв”

Новим головним тренером футбольного клубу «Миколаїв» став 52-річний уродженець Дрогобича Василь Малик. На цій посаді Василь Іванович замінив Івана Шугу, який відтепер працюватиме у тренерському штабі наставника юнацької команди львівського «Руху» (U-19) Віталія Пономарьова. Про це інформує

Нагадаємо: торік на початку серпня саме замість Пономарьова Іван Семенович, котрий із 2016-го року був його асистентом у «Миколаєві», очолив миколаївців, з якими здобув обласний Кубок і вийшов до фіналу чемпіонату Прем’єр-ліги Львівщини.
Василь Малик перебував на тренерському містку миколаївського колективу в сезонах 2011-го (друге коло), 2012-го (4-те місце, 5-те у фінальному етапі) та 2013-го років (2-ге місце та фінал Меморіалу Ернеста Юста). Після цього успішно працював у «Скалі» (Стрий/Моршин), «Калуші» й тернопільській «Ниві», що виступали на професіональному рівні.
До слова, за підсумками 2019-го року Всеукраїнське об’єднання тренерів з футболу визнало його найкращим наставником Другої ліги України.
«Коли Іван Шуга підписав контракт із «Рухом» і вже не міг одночасно працювати у двох футбольних клубах, нам довелося шукати нового головного тренера. Свого часу Василь Малик тренував «Миколаїв», тож одразу вирішили запропонувати йому очолити нашу команду. Він погодився за умови, що в перспективі ми гратимемо на всеукраїнському аматорському рівні з прицілом на Другу лігу України. На цей сезон завдання перед «Миколаєвом» незмінні: поборотися за чемпіонство і Кубок Львівської області. Якщо все буде добре, то вже цьогоріч спробуємо свої сили в Кубку або ж чемпіонаті України серед аматорів. Остаточно визначимося щодо цього ближче до літа», – зазначив у розмові з інформаційним центром ЛАФ президент «Миколаєва» Микола ОПРИСК.
Василь МАЛИК уже готовий працювати: «Я не переривав контактів із «Миколаєвом». Два місяці був без роботи. Прийняв пропозицію стати головним тренером цього футбольного клубу. А чому б ні? Визначальним у моєму рішенні стала філософія розвитку «Миколаєва», насамперед команди й інфрастуктури. Тут прагнуть досягати максимальних цілей. Не сумніваюся, що ми зможемо виконати поставлені завдання. Насамперед нам потрібно створити боєздатний колектив і підтримувати в ньому хорошу атмосферу».
За матеріалами Львівської Асоціації Футболу
Світлина з профілю ФК “Миколаїв” соцмережі фейсбук

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *