Миколаїв за 15 хвилин заробив понад мільйон гривень

1 млн 189 тис грн (без ПДВ) заплатив один з покупців на відкритому аукціоні із земельних торгів, що відбувся 24 липня, який ініціювала Миколаївська міська рада.

До продажу була виставлена земельна ділянка несільськогосподарського призначення комунальної власності, що розташовується на розі вулиць Львівська-Грушевського. Кадастровий номер 4623010100010060030, площа земельної ділянки 3521 кв.м, категорія земель житлової та громадської забудови. Цільове призначення для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку.

Стартова ціна продажу становила 1 млн 81 тис грн (без ПДВ). Крок земельних торгів, тобто та ціна на яку зростала вартість ділянки у процесі аукціону між учасниками становила 54 тис грн 88 грн.

На конкурс зголосилося двоє учасників. Один з покупців запропонував за дану ділянку 1 млн 189 тис грн. Ця сума була вищою від пропозицій іншого учасника торгів, і, власне, вона і визначила переможця.

Міський голова Андрій Щебель привітав переможця та зауважив, що “в умовах карантину, при сповільнених темпах економіки в державі, для Миколаєва наповнення міського бюджету додатковими надходженнями у мільйон гривень – це дуже непогано”.

Зарахування коштів до міського бюджету має відбутися 29 липня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *