Місцеві депутати перейнялися питанням маршрутних автобусів до Стрия

Чому мешканці Миколаївської громади не мають прямого сполучення з районним центром – м.Стрий? Таким питання перейнявся депутат Іван Данилко та ініціював на сесії Миколаївської міської ради відповідне звернення до голови очільника районної ради та до голови Миколаївської громади. Як зазначив місцевий обранець, після остаточного формування громади жоден сільський населений пункт та  м. Миколаїв, не має прямого сполучення зі Стриєм.

«Для  забезпечення прямого сполучення жителів громади з районним центром, прошу вжити заходів для розроблення нових чи  внести корективи до вже діючих маршрутів» – наполягав пан Данилко. 

     На сесії, під час обговорення даного питання виникли жваві дискусії. Так, присутня Ганна Левенець, староста  Криницького старостинського округу з особистого досвіду зазначила, що  «на  моє прохання зупинитись у Миколаєві, водій  автобуса маршруту «Львів-Сколе» відмовився, аргументуючи це тим, що їм заборонили (ред.: не конкретизувавши хто саме) там зупинятись».

     Міський голова Миколаєва Андрій Щебель заявив, що автобуси, які курсують маршрутом «Стрий-Львів», «Стрий-Моршин-Львів» та «Стрий-Сколе» не  заїжджають до Миколаєва, хоча  згідно договору зобов’язані. Такі дії, на думку посадовця, порушують  тендерні умови договору.

    Після дискусії депутати одностайно прийняли рішення, що повернуться до розгляду даного питання найближчої сесії.

Віта Захарова

   

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *