Ремонт доріг у Миколаївському районі

Ліквідація ямковості на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення С 140901 Розділ-Жирова у с. Станківці, світлини Миколаївської РДА

Практично на кожній сесії Миколаївського району депутати виголошують заяви та звернення до керівництва області та району щодо необхідності капітального чи поточного ремонту у різних сільських населених пунктах Миколаївщини. Власне чергова низка заяв була озвучена і на сесії, що відбулась . Загалом місцеві обранці висловлювали невдоволеність малим обсяшр=ом фінансування, яке припадає на ремонт дорожнього полотна Миколаївщини.

Коментуючи заяви своїх колег депутат Василь Созоник зазначив, що станом на сьогодні ліквідовано районний автодор, який раніше обслуговував дороги місцевого значення.

«Є лише Миколаївська дільниця, яка підпорядкована «Дрогобицькому райавтодор». Цьогоріч, на підтримку дорожнього полотна у належному стані, виділено близько 6 млн грн. Якщо дану суму розбити помісячно, то ми отримуємо мізер. Тому про який ремонт може іти мова?».

Водночас, як інформує Миколаївська РДА відповідно до плану завдань Миколаївським ДРП, на території району виконуються роботи з ліквідації ямковості на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення С 140901 Розділ-Жирова та роботи по розчистці кюветів придорожньої смуги даної дороги у с.Станківці.

Крім того, вже найближчим часом очікується капітальний ремонт дороги Львівської, що у Миколаєві. Кошти виділені з обласного бюджету в обсязі 3 млн грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *