Транспортна криза на кордоні з Польщею загострюється – відтепер ще один пункт під блокадою

До уваги водії міжнародників великогабаритного транспорту!

На території Польщі перед пунктом пропуску «Медика», суміжному з українським пунктом пропуску «Шегині», 23 листопада, розпочалось блокування руху вантажівок з  10.30.  Про це повідомив у коментарі Укрінформу речник Держприкордонслужби Андрій Демченко. За словами Демченка, у зв’язку з цим ускладнення руху можливе як на виїзд з Польщі, так і на в’їзд. Польські прикордонники повідомили, що, блокування руху може тривати з 23 по 26 листопада.

Як повідомлялоло Агентство, з 6 листопада на українсько-польському кордоні ускладнено рух вантажного транспорту на пунктах таких пропуску «Краківець-Корчова», «Рава-Руська-Гребенне» та «Ягодин-Дорогуськ». У зв’язку з цим на в’їзд в Україну очікують 2600 вантажівок. З 23 листопада поччалась блокада і на пункті пропуску Медика-Шегині. На цьому напрямку зараз на в’їзд до України на території Польщі очікують близько 1400 вантажівок. Водночас організатори таких дій на території Польщі не планують перешкоджати руху автобусам та легкового транспорту.

Водночас, як стало відомо, вже є друга смерть українського водія далекобійника, який також перебував у транспортній блокаді.

Центральна світлина з мережі Інтернет

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *