Миколаївська громада захищає свої інтереси по майну у суді

Про це повідомив сьогодні (20 січня) під час засідання виконавчого комітету Андрій Щебель, міський голова. Для захисту інтересів миколаївської громади міська рада звернулась до суду, щоб отримати забезпечення позову на спірне майно, зауважив очільник громади. Нагадаємо, мова йде зокрема про спірну будівлю центру електрозв’язку, що по вул. Чайковського, 18 (ред.: більш відома як Укртелеком), а також новий автомобіль (ред: вартістю близько 1 млн грн) на яке претендує, після ліквідації Миколаївського району його правонаступник  – Стрийський.

«Як посадовець я зробив все можливе для захисту інтересів миколаївської громади та збереження тієї частини майна на яке претендує Стрийська районна рада. Сьогодні ми отримали рішення суду (ред.: фотокопія документа подана нижче) про забезпечення позову, зокрема на будівлю Укртелекому, а також на рухоме майно, що перебувало на балансі Миколаївського району. Нагадаю, саме на це майно, яке було передане Миколаївською райрадою міській раді Миколаєва, заявила свої претензії Стрийська районна рада. Тепер даний спір перебуває у суді і поки він не буде вирішений, доти ніхто і нічого не зможе зробити з даним майном».

Зауважимо, що на завтрашній сесії Стрийської районної ради (яка має відбутись 21 січня) одним з питань порядку денного мали внести проєкт рішення про передачу на баланс до Стрийського району зазначеного вище майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *