Проєкт будівництва модульного житла для ВПО у с.Дроговиж

Миколаївська громада продовжує працювати над реалізацією проєкту будівництва тимчасового житла для внутрішньо-переміщених осіб. Про це поінформував редакцію заступник міського голови Іван Буга. Так, фонд Баранова 24 надіслав листа до міської ради, в якому засвідчив готовність профінансувати будівництво 10-ти тимчасових помешкань. Їх планують розмістити у селі Дроговиж. Місцеві посадовці вирішують питання з підведенням інженерних комунікацій до поселення. Коментує Іван Буга.

“Фонд готовий профінансувати 10 будинків. Відповідного листа вони надіслали до Миколаївської міської ради. Розпорядженням створена робоча група у міській раді щодо реалізації даного проєкту. Ми вивчаємо питання підведення до території всіх необхідних комунікацій (вода, електрика, каналізація). Наразі ми бачимо необхідність ставити підстанцію, щоб підвести світло. Так, це витрати вже з нашого бюджету. Але, поряд розташовується квартал забудови для наших військових. Тож дана підстанція їм теж потрібна буде у подальшому”.

Нагадаємо, благодійний фонд Баранова, 24 профінансував будівництво з десяток модульних будинків “під ключ” у с.Хоросно. Вартість одного будинку – 10 тис у.о.

Миколаївська громада є партнером благодійного фонду та має намір звести аналогічне помешкання у с.Дроговиж. Це ділянка у с.Дроговиж між вулицею І.Франка та Л.Українки. Житлова площа кожного модульного будинку до 17 кв м. Також ці будинки придатні для використання їх взимку з відповідною системою електрообігріву.

ІР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *