Андрій Старовецький: освіта Миколаївщини забезпечила себе теплоносієм

Головний освітянин Миколаївської громади Андрій Старовецький зауважує, що включно до березня 2023 року освіта забезпечила себе теплоносієм і готова до зустрічі зими. Якщо ж буде увалене рішення на рівні області перейти на дистанційну форму навчання, то вони готові до змін.

“В нас до березня місяця заключені угоди. Тобто наша громада, наша громада пройшла всі технічні обслуговування газового обладнання, теплових лічильників. Ми готові до опалювального сезону. У нас з цим проблем не буде. Звичайно, якщо держава скаже економити бюджетні кошти, тоді будемо діяти відповідно до розпоряджень”, – коментує посадовець.

Водночас, днями очільник Львівщини Максим Козицький повідомив, що школярів області незабаром можуть перевести на дистанційну форму освіти. Проте це залежатиме від низки факторів. При ухвалені навчання дітей у форматі онлайн зважатимуть на кількість переселенців зі Сходу, яких може побільшати у зимовий період. Якщо на Львівщину таки приїде значна кількість переселенців, їх поселлять у школах. Також на зміну форми освіти може вплинути зростання кількості хворих на коронавірус, додав Козицький. Ще одним фактором можуть стати обстріли критичної інфраструктури Львівщини. У такому разі навчання офлайн скасують.

ІР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *