Офіційно! Планують нові тарифи на тверді побутові відходи

Повідомлення про намір  встановлення  тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами Миколаївського комунального підприємства «Житлово-комунальне управління»

У зв’язку із внесенням  змін до Постанови Кабінету Міністрів України від 26.07.2006р. № 1010 «Про затвердження Порядку формування тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами»,  відповідно  п.2 ч.3 ст. 4 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» та  керуючись наказом Міністерства регіонального розвитку будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018р. № 130 «Про затвердження Порядку інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої», Миколаївське комунальне підприємство «Житлово-комунальне управління» доводить до відома споживачів інформацію про намір встановлення  тарифів на послуги з послуги з поводження з побутовими відходами.

Згідно до змін Порядку формування тарифів на поводження з побутовими відходами від 26.07.2006р. № 1010 до формування тарифу на поводження з побутовими відходами додано нові статті витрат, відповідно виникла необхідність встановлення нових тарифів на послуги з поводження з побутовими відходами.

Тарифи на послуги з поводження з побутовими відходами становитимуть:

1.На послугу збирання та вивезення побутових відходів за 1 м.куб. становитиме -128,48 грн. без ПДВ.

 2.На послугу захоронення побутових відходів за 1 м.куб. становитиме  – 143,49 грн. без ПДВ.

– на 1 людину мешканця приватного сектора – 31,73 грн. без ПДВ в місяць;

– на 1 людину, мешканця багатоповерхової житлової забудови – 29,46 грн. без ПДВ  в місяць.

 МКП «ЖКУ» приймає зауваження і пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань  у письмовій формі  протягом 7-ми календарних днів  з дня опублікування  повідомлення  про намір здійснити зміну тарифу на послуги з поводження з побутовими відходами за адресою:  81600 м. Миколаїв, вул. Возз’єднання, 10 з 8-00 до 17-00 год.,  крім суботи та неділі.

 Адміністрація МКП «ЖКУ»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *