Підтримка приватного сектору – є пріоритетом для органів місцевої влади

Підтримка приватного сектору у відновленні логістики та торгівлі» – під такою назвою у залі засідань Стрийської РДА провели зустріч з підприємцями району в т.ч . з релокованим до Стрийщини бізнесом .

Організатор заходу ВГО Асоціація платників податків України  у Львівській області, спільно із відділом інвестиційної політики Львівської ОВА, обласним та місцевим центрами зайнятості. Цей захід проведено за підтримки Центру міжнародного приватного підприємництва (СІРЕ).

Із вітальним словом до учасників звернувся голова Стрийської районної державної адміністрації Богдан Ярославович Янко, з словами вдячності бізнесменам які мужньо тримають економічний фронт та волонтерську підтримку війська. Відмітив  ряд підприємств які викликають гордість впевнено  розвивають свій бізнес заради майбутнього України.

Лілія Долінська- Голова Ради ТВ ВГО Асоціація платників податків України у Львівській області закликала не зволікаючи користуватися фінансовими інструментами розвитку та запевнила що влада обласної адміністрації та Асоціація платників податків України будуть усіляко сприяти розвитку підприємництва. «Саме заради вашої стійкості ми сьогодні з командою фахівців у Стрийському районі, щоб інформувати  бізнес середовища про фінансові інструменти ,можливості для експорту, поглиблення ланцюжків торгівлі, пільгове кредитування та інші ресурси підтримки підприємництва.

Виступаючи Орест  Фільц  керівник відділу інвестиційної політики Львівської ОДА зазначив, що команда впродовж двох останніх років успішно співпрацює з представниками грантодавців заради стійкості та відновлення підприємництва Львівщини. Запросив усіх зацікавлених звертатися до відділу інвестицій ЛОВА за допомогою. Оксана Віхоть представниця відділу інвестиційної політики ЛОВА розповіла присутнім про кроки для написання успішного гранту, терміни виконання та інші корисні поради для бізнесу. Руслана Палій-Львівський ЦЗ -про урядові гранти для підприємництва, про програми підтримки для створення робочих місць і багато нових ініціатив від держави. Сьогодні багато почули проблем з якими зустрічається бізнес та будемо долучатися до вирішення нагальних питань заради захисту законних прав українських інвесторів.

ТВ ВГО Асоціація платників податків України у Львівській області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *