Миколаївський виконком збільшено до 37 представників

На засіданні виконавчого комітету Миколаївської міської ради, яке відбулось сьогодні 02.03.2021 р.  кількісний склад учасників було збільшено до 37 осіб.

 Як прокоментував редакції «Миколаївські Вісті» керівник виконкому Володимир Адам при такій кількості учасників засідань він не очікує складнощів із зібранням кворуму навіть у літній період.

«Всі члени виконавчого комітету, які представлені в Миколаївській міській раді є представниками політичних сил. По-перше, це відповідальність політичних партій.

 Другий момент, за систематичні прогули ми маємо право рекомендувати зміну членів виконкому, як самих осіб, так і зміну по кількості. На минулому сесійному засіданні було прийнято рішення збільшити кількість членів виконкому, щоб кожна політична сила мала свого представника для роботи виконавчого комітету. Для того щоб кворум відбувся потрібна проста більшість. В літній період, я не думаю, що буде проблема зібрати кворум, бо це відповідальність кожного депутата та кожної політичної сили . Якщо ж людина не хоче ходити, то тоді буде ставитись питання про його заміну або зменшення кількості чисельного складу представників виконкому», – прокоментував посадовець.

Водночас пан Адам зазначив, що всі члени виконкому є достатньо мобільними та готові швидко зібратись  на засідання виконавчого комітету у разі форс-мажору.

Назар Ольшанський

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *