На Львівщині не вводять комендантський час, натомість на вихідні посилено працюватиме поліція

Впродовж всього дня стільки й розмов що про комендантський час. А почалось все з того, що вчора, 9 квітня мер Івано-Франківська  на своїй Facebook-сторінці заявив, що уряд розглядає можливість запровадження комендантської години у трьох областях – Львівській, Івано-Франківській та Тернопільській. 

Міський голова Миколаєва Андрій Щебель в коментарі редакції зазначив : “В Миколаєві, і на Львівщині, не вводять комендатський час. Просто буде посилений контроль за карантином з 13:00 суботи до 6:00 ранку понеділка. На вихідні у місті буде особливо посилена робота поліції.  Вже цієї неділі ми будемо святкувати Вербну неділю. Маємо це зробити, не порушуючи карантинних обмежень”.


Зокрема, голова Львівської ОДА Максим Козицький звернувся до жителів та рекомендував утриматись від пересування і перебування у громадських місцях від 13:00 11 квітня до 06:00 13 квітня. А прессекретарка голови  ОДА Дар’я Бавзалук у коментарі обласним ЗМІ, зазначила, що  впродовж вихідних жодних додаткових обмежувальних заходів у Львові вжито не буде, магазини, аптеки та інші об’єкти працююватимуть відповідно до карантинних обмежень.

Наразі на Львівщині комендантську годину не вводять, але влада закликає дотриматися особливих обмежень на вихідні дні. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *