На Миколаївщині зафіксували першу смерть від коронавірусу

Про це 7 травня повідомила директорка Миколаївської районної лікарні Ірина Хрущ. “На жаль, в Миколаївському районі зафіксовано перший летальний випадок від коронавірусної хвороби (чоловік 61 рік, із села Липиці ). Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким”.

4 травня, у Львівському обласному госпіталі ветеранів війн у Винниках помер 61-річний мешканець Миколаївського району. У нього була підозра на коронавірус. Пацієнта госпіталізували з двобічною пневмонією та глибокою дихальною недостатністю.

Чоловіка вночі,  4 травня, привезли рідні у вкрай важкому стані.  У нього діагностували двобічну пневмонію, глибоку дихальну недостаність. Лікарі розповіли, що пацієнт тривалий час лікувався вдома самотужки.  Лікарям, на жаль, не вдалося врятувати чоловіка і приблизно через годину після госпіталізації він помер. “Є підозра на коронавірус, але матеріали лише скерували на дослідження”, – повідомили у день смерті  львівські медики.

 6 травня, ПЛР-дослідження біоматеріалу показало позитивний результат. Директорка Миколаївської районної лікарні Ірина Хрущ повідомила, що чоловік також мав супутні захворювання.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *