У Миколаївській громаді стартував конкурс з відбору внутрішнього перевізника. Зацікавлених осіб запрошують до співпраці

Миколаївська міська рада Стрийського району оголошує конкурс на визначення перевізників для роботи на автобусних маршрутах загального користування,

що проходять у межах  Миколаївської міської територіальної громади

Об’єкти конкурсу – автобусні маршрути загального користування, що проходять у межах  Миколаївської міської територіальної громади.

Відповідно до  ст. 45 Закону України «Про автомобільний  транспорт»  у конкурсі на визначення автомобільного перевізника на автобусному маршруті загального користування можуть брати участь автомобільні перевізники, які мають ліцензію на той вид послуг, що виноситься на конкурс, на законних підставах використовують у достатній кількості сертифіковані автобуси відповідного класу, відповідають вимогам, викладеним у статті 34 Закону України «Про автомобільний  транспорт».

Клас автобусів визначений згідно з затвердженим Порядком визначення класу комфортності автобусів, сфери їхнього використання за видами сполучення та режимами руху (наказ Міністерства транспорту та зв’язку України від 12.04.2007р. № 285). Автобуси, що пропонуються перевізником-претендентом для перевезення пасажирів на маршрутах загального користування  за технічними, екологічними показниками повинні відповідати вимогам законодавства у сфері автомобільного транспорту.  Не допускаються для участі в конкурсі автобуси переобладнані з вантажних транспортних засобів.

На кожному об’єкті конкурсу, який включає автобусні маршрути загального користування, що проходять у межах  громади, забезпечується робота транспортних засобів, пристосованих для перевезення осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення в кількості до 50 відсотків.

Конкурс проводиться відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2008 р. № 1081 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування» (із змінами і доповненнями).

Додатковою умовою для роботи на оголошених об’єктах конкурсу обов’язковим є наявність згоди у формі заяви довільної форми щодо обов’язкового встановлення GPS-модулів на транспортні засоби, які будуть використовуватись на маршруті, що є об’єктом конкурсу.

Термін подачі документів на конкурс – до 1700 год  27 квітня 2021 року включно.

На конвертах № 1 та № 2 необхідно зазначити дату конкурсу та назву перевізника претендента, який подає документи для участі в конкурсі.

Отримання бланків (заяви на участь в конкурсі і анкети перевізника), одержання необхідної інформації про об’єкт конкурсу та роз’яснення щодо умов конкурсу здійснюється у відділі житлово-комунального господарства  та комунальної власності Миколаївської міської ради: м. Миколаїв, вул.В.Великого, 6, каб. 206, з 9.00 до 16.00 год. Телефон для довідок (241)_52-271

Документи на участь у конкурсі приймає відділ житлово-комунального господарства  та комунальної власності Миколаївської міської ради: м. Миколаїв, вул.В.Великого, 6, каб. 206.

Участь у конкурсі на безоплатній основі. При поданні конверта з позначкою № 1, що  містить документи для участі в конкурсі, додається довідка довільної форми з інформацією про те, що претендентом (вказати найменування перевізника) не вносилась плата за участь у конкурсі, у зв’язку з відсутністю такої вимоги  в оголошенні Миколаївської міської ради про проведення конкурсу.

У разі відсутності керівника перевізника-претендента на конкурсі його інтереси  може   представляти   особа,  яка  має довіреність, видану перевізником-претендентом

Конкурс проводитиметься з 09 год 00 хв    14  травня  2021 року за адресою: : м. Миколаїв, вул.В.Великого, 6.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *