Микола Седіло: «Миколаїв – місто в якому хочеться жити»

Споконвіків сильна громада та, яка єднається: чи під час загрози, чи для втілення задумів свого розвитку. І тепер нічого не змінилось – потужна громада та, яка може знайти спільну мову, віднайти власні внутрішні ресурси для якісних змін. Миколаїв – тому яскраве свідчення. Понад чотири сотні віків місцеві мешканці попри різний світогляд, культурні та політичні вподобання, творять простір міста в якому хочеться жити. Такими думками поділився з редакцією Микола Седіло, депутат від “Європейської Солідарності” у Львівській обласній раді, після завершення святкування Дня міста Миколаєва, яке цьогоріч співало з Днем Конституції та Днем молоді.

«Для себе ще раз переконався, що місто Миколаїв – це простір самодостатніх та підприємливих людей, які бережуть та цінують свої традиції, плекають українську культуру. Захоплює їхнє вміння швидко гуртуватись у часи серйозних викликів та спільно долати труднощі. Та все ж своєрідною візитівкою місцевої громади є працьовитість. Неможливо заперечувати факт якісних змін у місті. Він є очевидним.

Можу запевнити, що представляючи інтереси, зокрема, і Миколаївської громади у Львівській обласній раді, спільно з однодумцями, я і надалі працюватиму над проєктами розвитку та програмами, що покращуватимуть добробут миколаївчан і мешканців довколишніх сіл. Вважаю це своїм особистим обов’язком» – підсумував Микола Седіло.

ІР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *