Міська рада висловила претензії працівникам Пустомитівського РЕМу

Щойно завершилось засідання комісії ТЕБ та НС, що діє при Миколаївській міській раді. Першочергово присутні члени комісії розглянули позаштатну ситуацію знеструмлення Миколаєва та низки сіл Миколаївської громади, яка викликана вчорашньою негодою. Нагадаю, 17 січня, сильні пориви вітру спричинили пориви ліній електромереж, чим знеструмили чималу кількість населених пунктів, зокрема і в Миколаївській громаді.

Як поінформував Богдан Більський, очільник відділу з надзвичайних ситуацій 4 бригади працівників Пустомитівського РЕМу працюють над ліквідацією аварії у Миколаєві, проте їм все ще не вистачає людей.

Заступник міського голови Іван Буга запевнив, що пропонував електрикам сприяння від місцевої влади у вигляді машини-вишки чи інших технічних засобів, але ті запевнили, що працюють над ліквідацією аварії.

Міський голова Андрій Щебель зауважив, що у разі, якщо елктропостачання міста не буде відновлено до 14.00 год поточного дня, то на адресу постачальника будуть скеровані «некомфортні» листи.

«Миколаїв вчора і сьогодні вранці без світла. У нас є один монополіст (ред.: на ринку електропостачання Миколаївський РЕМ), аварійних ситуацій не так багато в рік. Вони запевняють, що все вони зроблять, а Миколаїв вже добу без світла. Якщо до 14.00 год. сьогоднішнього дня ситуація не буде вирішена, тоді я підніматиму перед ними питання оренди стовпів, землі і так далі».

До слова, електрики на засідання комісії ТЕБ та НС не з’явились.

ІР

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *