ФК «Миколаїв» продовжує модернізацію стадіону (фото+відео)

Після пластикових сидінь і електронного табла прийшла черга на встановлення сучасної системи поливу поля.
Відтепер, спортивний газон футбольного поля для тренувань спортсменів ФК «Миколаїв» стане ще більш кращим.
Як інформує прес-служба спортивного клубу, днями, столичні фахівці завершили підключення системи поливу поля, яка працює у двох режимах як в ручному так і в автоматичному.
«Керування здійснюється з пульта, все поле «всіяне» 24-ма форсунками, які працюють від тиску води, відповідно, якщо води не достатньо, то вони «ховаються» в газон, не заважаючи футболістам займатись своєю улюбленою справою.
Всі 24 форсунки розміщені так, що після запуску поливу жоден сантиметр поля не буде сухим. Кожна частинка поля «відкалібрована», таким чином, що перехресний напір води дублює сусідній, це досягається завдяки куту поливу (90’, 120’ і 360’)
Датчики вологості визначають, коли потрібно здійснювати полив, а функція таймеру дає можливість вибрати потрібну пору дня, для більш ефективного зволоження ґрунту. При перепаді напруги, в дощову погоду та при низьких температурах система автоматично зупиняє свою роботу, тим самим береже себе від форс-мажорних поломок», – йдеться у повідомленні прес-служби.
Нагадаємо, реалізація даного проєкту для ФК «Миколаїв» стала можливою завдяки перемозі в обласному конкурсі мікропроєктів. Загальна вартість всіх робіт та обладання 498, 176 тис грн. З них 198 тис грн – кошти обласного бюджету, 210.176 тис грн – міського бюджету Миколаєва та спонсорські кошти – 90 тис грн.

Світлини ФК “Миколаїв”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *