Освітяни Миколаївського району отримали заробітну платню відповідно до тарифної сітки

Така інформація була озвучена Миколаївським відділом освіти в рамках сесійного засіданні Миколаївської районної ради, що відбулось 14 липня. Незважаючи на карантин та дистанційну форму освіти всі 630 педагогічних працівника отримали заробітну платню відповідно до тарифної сітки.

Крім того, освітяни та районі депутати обговорювали навчальний процес, який має стартувати з 1 вересня в оновленому форматі. Як відомо із публічних заяв посадовців Міністерства освіти розглядається варіант проведення навчання у дистанційній формі навчання. Як коментують місцеві освітяни, наразі немає чітких інструкцій від профільного міністерства, які б роз’яснили форму та режим проведення начального процесу. Один з варіантів – це навчання дітей групами до 10-15 школярів молодших класів у декілька змін. Старшокласників планують перевести на дистанційну форму навчання.

Також, в рамках районного сесійного засідання, що відбулось 14 липня, депутати проголосували за ініціативу придбання всім навчальним шкільним та дошкільним установам району дезінфікуючих засобів та безконтактних термометрів. Кошти на ці цілі планують відшукати в резервах відділу освіти.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *